søndag 27. desember 2009

Mimrekaffislabberas

Det er 25 år siden vi gikk ut av Brattvåg Barneskule og dermed var det klart for treff. Jeg, Hilde og Tove bestemte oss for å invitere alle i klassen hjem til meg. Hedersgjesten ble Marit vår klasseforstander :o) Mange var bortreist og noen var syke, men denne gjengen + fotografen(meg) hadde en fin sammenkomst i stua hos meg. Det var så morsomt å hilse på venninner som vi ikke hadde sett på leeeeenge! Det resulterte i at vi avtalte en liten fortsettelse i løpet av nyåret ;o)

Hilde hadde tatt vare på en rull med tegninger vi hadde laget av oss selv. Jeg var omtrent minst i klassen, men så meg selv veldig stor selv den gangen...hehe...jeg er til høyre:


Her er et gammlet bilde av hele klassen som Marit hadde med seg. Jeg står øverst fremfor Carl-Heinz. Hilde snur seg og snakker til meg mens Tove sitter nederst til høyre:
En snøman som hilste velkommen på trappa mi:

2 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

God Romjul, Unni :) Kjempekoselige bilder. Blir så fasinert over strikka genserane på slike "gamle" klassebilder :) Ser ut som kaffigjengen hadde det kjekt hos deg.

Trampolize sa...

Godt nytt år, Unni :)
Jeg har også hatt jubileumstreff i jula, 25 år siden jeg gikk ut av videregående :O, tenk det!26 av 52 møtte opp.. Halve flokken, ganske likt fordelt på dei to klassene med rødruss som var invitert, men det var kanskje greit oppmøte likevel? Vart nåkke mimring og fliring over gamle bilder og gamle historier.
Så koselig med Egil Olsen-konsert. Visste ikkje at han skulle spele i Ålesund i romjula, det var samme dag som 25-årsjubileumet vårt skulle være. Liker musikken hans ja, ikkje berre fordi det er slekta... Han er sønnen til søskenbarnet mitt.

Det var en småtrist snømann på trappa di, er han lei seg fordi han må stå ute?