lørdag 27. februar 2010

Husker du min flotte amaryllis?

Tro det eller ei...det kom tre blomster til på den. Det vil si....jeg satte den etter blomstring (sju blomster!) på vaskerommet....her en dag så mamma at det var en knopp på en annen stilk men på samme løk. Hun satte den i vinduskarmen og jeg vanna ivrig igjen. Joda...tro det eller ei...den har 1 løk og her er den med den 10'ende blomsten!! Det er lenge siden jul...men noen påstår den varer helt til påske...jeg begynner å tro det . Hva tror du? Se selv! :o)

4 kommentarer:

krepsemor sa...

Fantastisk! Det må være et spesielt flott eksemplar du har fått tak i der! De er jo virkelig nydelige der de står i full blomst! Har du tenkt på å prøve å få den til å komme igjen til neste sesong? Det er visstnok mulig om en planter den ute til sommeren!
Ha en fin lørdag!

amylin sa...

Wow, for en flott amaryllis. Gleder meg til å se de trollene dine også. Du er så flink til å få fram forskjellige personligheter.

sol sa...

Oj, det var mye fra én løk. Tenkte å sette vekk mine snart, og se om de vil komme igjen til neste år.

Lappverk sa...

Eg satte ein løk ut hagen ein vår, mens mei bodde i Oslo. Gløymde heile løken, og den vaks over med alt anna. Ein dag på sommaren ser eg noko stort raudt blant prestekrager og anna sommarbloar. Måtte bortåt å sjå. Jaudå, det var amaryllesen som stod i full blomst. Sørgeleg, men eg gløymde å ta den inn om hausten.
Trur det skal gå flott og sette ut løkane i krukkene sine her på våre kantar. Det er væta som tek knekken på dei, dei rotnar.